A saját rendezésü Bioeel Tiathlon Challenggel végzödött a 7 fordulóból álló Cross Triathlon Országos Bajnokság. Klubunk tarolt a legfontosabb kategoriákban, nöi elitben ismét országos bajnok lett Jakab Benke Hajnalka a csikszeredai Harghita Triatlon Klub sportoloi elött, Albert Zsuzsanna illetve Koter Adel végzett a második és harmadik helyen. Az utlosó szakaszt ugyan Albert Zsuzsa nyerte de ez nem volt elég a végsö gyözelemhez.

  A nöi ifi és a férfi serdülö kategoriában az országos bajnokság dobogoit teljes mértékben a Master Ski&Bike sportolói uralták: Ungvári Kinga, Fülöp Katalin és Mátéfi Takács Tamara valamint Kiss Levente, Sido Nátán és Zöldi Botond álltal. Az utolsó fordulot ezekben a kategoriákban az udvarhely Biro Julia valamit a vásárhelyi Kiss Levente nyerte.

 Másodikként zárt Gáspárik Márton az ifiknél és Horváth Árpád megnyerte az amatör 40-44 éves kategoriát. Az ifi országos bajnok a sepsiszentgyörgyi Madaras Dániel lett.

  Az eli férfi kategoria podiumja : Ciprian Balanescu ( Ride Competition Temesvár),  Nan Andrei és Lacko-Szentmiklosi Botond (mindketten a  Harghita Triatlon Klubtol )

msbc_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr886699315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása