Az idén elöször volt Master Ski&Bik-os sportoló dijazva a Maros Megyei Sport Gálán. A  Megyei Tanács és a Megyei Sport és ifijusági Igazgatoság Gáspárik Márton Pált részesitette kitüntetésben a reménységek kategoriájában,amire a két országos bajnoki cimével és egy balkán bajnokság második helyével szolgált rá . Olyan kiemelkdö ifiju sportolók között kapott helyett mind Stef Norbert kosarazó és Schllir Zsuzsa vivó, aki a szintén klubtagunk Szabó Zolika tanitványa.

 Ugyanakkor,szomorú, de nem sikerült beférköznie a legjobb felnött sportolok közé a háromszoros országos és balkán bajonok Jakab Benke Hajnalkának. De örömünkre szolgál hogy egy kerékpáros is ott volt az elismertek között - Piringer Beáta a Maros SK versenyzöje.

1234699 510803559003254 1950160762 n

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr335700912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása