Vasarnap szeptember 13-an  Orszagos Bajnoksagot rendezet  Varmezon a Roman Orszagos Kerekpar Szovetseg Mountain Bike Maraton szamban ,ahol a profik 68 km-t az amatorok 34 km-t teljesitetek . Klubunk sportoloi az amator versenyben megszereztek az elso ( Mathe Csongor) es a harmadik helyet ( Szentes Norbert) . Rajtuk kivul Klosz Viktor es Klosz Peter indult a versenyen ,mindketten ket gumidefekt utan szaladva fejeztek be a versenyt.

  Az orszagos bajnoki cimekett az elit kategoriaban Petrache Marius nyerte illetve veteranoknal Gyorgy Levente vasarhelyi sportolo lett az elso.

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr151380806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szöszkehölgy 2009.09.15. 10:45:44

Gratulálok.
szép eredmény. Hétvégén voltunk 24 órás mountain bike versenyen, Csillebércen. Ott is küzdöttek a csapatok az elemekkel.
süti beállítások módosítása