Az Erdély FM radio által szervezett Katapult - zsirégető mozgalomban beszáll a Master Ski BIke Klub is , ez a hét , május 16 -22 a mi rendezvényeink hete 
 

  • szerdán május 18-én kerékpáros kirándulás találkozás a Somostetön a kömedve délután 5-kor  szobornál útirány - Terebics tetö - Székelybö - Csejd - Somostetö 
  • péntek május 20-án éjszakai gyalog túra - szalonna sütés a Cinege tetőn indulás a Somos tetőről ,találkozás este 9-kor .kötelező a fejlámpa , szalonna . kolbász stb. gyerek is jöhetnek.
  • vasárnap kerékpáros és görkorcsolyás felvonulás , találozás délután 4 órakkol a sportcsarnoknál az elsö 200 emlék trikot kap . (klub tagjainkat megkérjük jelentkezzenek majd felügyelönek a felvonulás alatt)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr512907398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása