szasz.jpg

 

A Master Ski & Bike sportklub, valamint a Szász Albert Alapítvány szervezésében április 27-én Marosvásárhelyen, a Somostetőn kerül sor a X. Szász Albert emlékversenyre. A nagyszerű sportember emléke előtti tisztelgés mellett e verseny célja a tömegsportok, az egészséges életmód, valamit a Fair Play szellemiség népszerűsítése. Fel akarjuk hívni a marosvásárhelyiek (de nem csak) figyelmét az ülő életmód okozta betegségek veszélyeire: tüdő, szív és érrendszeri betegségekre, a túlsúlyos gyerekek helyzetére, a kevés iskolai tornaórára, valamint a természetben töltött szabadidő gyönyöreire, és nem utolsó sorban a Somostető szépségére.

 

Az Atletika szövetség által is jegyzett versenyre női és férfi kategóriákban, hat korosztály szerint, három különböző távra lehet benevezni. I-IV osztályos gyerekek 1000 m (egy kör a somostetői parkban), junior III, 2000 m (2 kör), junior I, junior II, valamint ifjúsági és felnőttkorosztálynak 12 km-es távot kell szaladniuk a Somostető és a Cinegetető között.

 

A versenyre a benevezés díjtalan, és különös szeretettel várunk minden sportbarátot, egykori
tanítványokat, kollégákat, illetve azokat is, akik úgy érzik, hogy nem tudnák
leszaladni egyik távot sem, hisz lelkes szurkolókra, támogatókra is szükség lesz.
Benevezni a helyszínen, április 27-én, vasárnap reggel 9 órától lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr55879671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása