Julius 6-ám Brassoban megkezdödött a Román Országuti Triatlon körverseny, 120 önkéntes, 60 rendör és 10 szövetségi biró felügyelete alatt több mind 300 sportolo állt rajthoz az 5000 euros összdijazásu Metropolitan Triatlon versenyen. Az olimpiai távot (1500 méter uszás. 47 km kerékpározás es 10 km futás) a magyarországi versenyzök uralták. A férfiaknál az elsö két helyett is magyarországi sportolok foglalták el Ruzsás Dávid és Bajai Péter, öket követte a többszörös román bajnok Ciprian Balanescu. A lányoknál a szintén magyarországi Dudás Eszter nyert,Jakab Benke Hajnalka, a marosvásárhelyi Master Ski&Bike sportoloja lett a második valamint a bukaresti Olimpia szineiben versenyzö Stefania Ion a harmadik.

  A sprint távon  (500 m - 27 km - 5 km) Master Skii&Bike-os siker született, az alig 18 éves Simon Gergö maga után utasitotta a nála joval esélyesebb Alex Diaconut (Atena Consztanca) és Dániel Attilát (TriAluta Sepsiszentgyörgy) . Ugyanezen a távon a lányoknál a sorrend : Manac Antonela (Atena Consztanca) , Koncz Monika (Harghita Triathlon Club ) és Teodora Spiru (Brasso).

  A verseny szervezöi a brassoi Asociatia 7 Scarii, a marosvásárhelyi Master Ski&Bike és a Román Triatlon Szüvetség voltak

Fotok itt

brasso.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr116506435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása