Atestunk az elso sajat rendezesu versenyen , remelem mindenki jol erezte magat. Az eredemnyek olvashatoak a kerekpar majalis linken(www.masterskibikeclubconcurs.blog.hu )

  Kulon koszonet a segitoknek kulso es belso segitsegeknek egyarant :  Beatanak , Julianak , Tundenek , Marinak az iratkozasnal - Albert Gasparnak, Lorincz Csanadnak es Andrasnak. Ujfalusi Attilanak, Sancinak , Gyurinak a palya kijelolesnel - Borka Attilanak ,Baroti Zsoltnak , Fancsali Lacinak a szervezesben es Weinraub Edinek a gulyas miatt.  

   Kulon koszonet az anyagi tamogatast nyujto cegeknek : Bioeel (Albert Attila) . Comurexim (Fancsali Laszlo) ,Master Druck (Klosz Viktor) . Timco .Elkrila (Farr Laszlo) ,Toifor (Fekete Andras)

  Termeszetesen gratulalunk a gyozteseknek es foleg a Master Ski&Bike Club sikeres versenyzoinek , koztuk kiemelnenk az arany ermeseinket: Fogarasi Emese,Fulop Kata es Fancsali Kinga 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr691090831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kloszendre 2009.05.01. 23:01:59

"Nincs szemikurszám, nem vagyok olimpikon, és nem hordok feszes gatyát. A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: Majális. A hírnevünk még nem előzőtt meg ha külföldre megyünk, és nem örülök, hogy ha a Somit tönkreteszik. Megvetéssel gondolok a Quadosokra, a Cross Motorra, a szemétre és az egész tökömnyi biciklis útra vásárhelyen. Nem szeretem az aszfaltot, a füstöt-t, a zajt és a gumidefektet se. Itt vagyunk Vásárhely szívében,de még mindig nem tudni pontosan hol. Biciklizésben még nem vagyunk a királyok, de mi legalább próbálkozunk. MSBC, én igy szeretlek!"
süti beállítások módosítása