Az idén ujra megrendezük  csapat-üldöző triatlon edzö-versnyt március 22-én. Íme a szabályzat :

- 3 tagú csapatok iratkozhatnak be, a távokat közösen kell letudni, a csapat idejét a célvonalon utolsónak áthaladó ideje adja

- a verseny úszással  - 1000 méter – kezdődik, délelőtt 10 órakor startolunk a weekend-telepi olimpia medencében..Minden csapatnak felírjuk az úszóideje.

- 12.00 órára átköltözünk a Koronka - Székelybós közötti útszakaszra a kerékpáros 24 km és 4 km futószakaszra.

- a csapatok üldözéses stílusban indulnak. Az első indul 13.00 - kor utána pedig az úszásidők sorrendjében indulnak a csapatok , akkora időkülönbséggel, amekkorát az uszóidők adnak. ( Pl.: x csapat megnyerte az úszást 15,00-val, az y csapat második 15,25-el, akkor a biciklizést 25 másodperccel az x csapat után kezdi)

- az a csapat nyer, amelyik elsőnek halad át a célon

- a csapatok száma 12-re van limitálva

- iratkozási díj nincs, de az uszodai belépőjét mindenkinek fizetnie kell, illetve majd összedobjuk az uszodai sáv bérleti diját .Minden csapatnak biztositania kell mindkét helyszinre a szállitását.

- iratkozas masterskibikeckub@yahoo.com , klosz_peter@yahoo.com vagy 0743416873

team_triatlon.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr387273953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása