Augusztus 1-en rendeztek meg a Trofeul Tampa Cross Country versenyt Brassoban, a Romanian Grand Prix zaro futamat. ahol Szentes Norbert klubtarsunk ujabb gyozelmet szerzet az amator kategoriaban, 58 perc es 25 masodpeces idovel. Ezzel megnyerte a Roman Szovetseg altal rendezett mindharom Cross Country kerekpar futamot osszesitett elso helyen vegezven a Grand Prix versenyben 105 ponttal.

 A Grand Prix sorozat Master kategoriajaban Klosz Peter osszesitett negyedik helyen vegzett 49 pontal , valamint Albert Gaspar 5-ik a U19-ben 37 ponttal (bar mindketten kihagytak a zaro futamot) ,Kapusi Aron 7-ik  26 ponttal U19 ,Mathe Csongor 21-ik 17 ponttal es Ujfalvi Attila 20-ik 13 ponttal a felnot amator kategoriaban ( bar mindketten  csak egy futamon vettek reszt)

 Teljes tablazat a Szovetseg honlapjan www.frciclism.ro

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr332195847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása