Egy nagyon fagyos hétvégén klubunk sportoloi remekül szerepeltek három különböző helyszinen:

  Romám Nemzeti Bajnokság Vármezön : sár ,szél és hó valamint három országos bajnoki cim: Gyurka Zsuzsa nöi elit,Ujfalvi Attila férfi amatör , Pici Moinika Gábos nöi amatör bajnok lett.Szintés országos bajnokok lett Losonczi Krisztián - Muresul SK juniior és Mircea Robert -Master kategoriában.Klubunk részéről még végig szenvedték a távot Kovács Géza,Gáspárik Attila és Gáspárik Márton is.

  AlpinSport MTB Martaon - kiméletlen havazás és fagy ( "enyhe "felelötlenség  - rengeteg "abandon" )- Szentes Norbert hössiesen helytállt és elsö lett a 8o km-es távon a 19-29 éveseknél.

  Bukaresti Nemzetközi Maraton - Szász Attila remek teljesitménnyel második a félmaraton távon a kategoriájában és 19 összetettben - 1.24.25-ös idövel.Félmaratonon és a Maratonon is természetesen afrikai sikerek születtek.

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr123293488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása