Mozgalmas hónapunk volt, sikerses szervezéseket és még sikeresebb versenyzéseket tudhatunk magunk után.

Május 3-án klubunk föszervezésben került sor ( a városi tanács és polgármesteri hivatal finaszirozásával) az idéni Maros Félmaratonra ahol több mind 400-an futottak a gyerek, cross és félmaratoni számokbankban.

Az idéni gyöztesek

Proba Half Marathon - Férfi : Timbalist Ghenadie - Rep.Moldova, Nöi : Florea Monica Madalina - Sighisoara

Proba Cross 4 km - Férfi : Zaizan Ioan - Bacau , Nöi : Aparaschivei Raluca - Piatra Neamt

Az eredményeket megtalálhatóak itt: http://mureshalfmarathon.ro/magyarindex.html

A Masteres sportolok eredményei korcsoportjaikban :

Cross 4 km : Radu Gloria 2 hely , Zöldi Boti 12 hely , Sido Nátán 13 hely, Vlad Daniel 14 hely, Matefi Takács Tamara 3 hely, Kovács Szabols 4 hely, Lokodi Mátyás 5 hely , Fárr László 7 hely, Fárr László senior 7 hely , Fárr Anikó 4 hely

Halfmarathon : Pici Monika 5 hely, Sido Katalin 3 hely, Szász Attila 3 hely, Horvath Arpad 8 hely, Ciulei Liviu 4 hely, Gáspárik Attila 6 hely, Molnár Péter 4 hely , Hegedüs Krisztina 6 hely.  Válotban a Master Ski&Bike gyözött a vegyes csapatok versenyében (Baroti Beáta, Klosz Viktor, Szabo Zoltán, Nagy Judith )

11182186_365900523602508_7411781977442095254_n.jpg

 Május 9-ikén szintén a mi szerveztük a Somostetön rendezésre kerülö Balkán és Országos Cross Duathlon vresenyt. A romániai sportolokon kivül Bulgáriából, Szerbiából, Magyarországról és Moldova Köztársaságból érkeztek sportolok

Az elit verseny gyöztesei :

Elite man: Ciprian Balanecu (ROU))- Emil Stoyenev (BUL) - Mester Balnt (HUN)

Elite woman: Koter Adel (ROU))- Koncz Monika (ROU) - Toma Albert Zsuzsa (ROU)

  Sikeresek voltak a Masteres sportolók is : Mircea Robert 5-ik a balkán- és második az országos ranglistán az elitben, Kovács Szabolcs harmadik a balkán versenyen és második az országoson a junior kategoriában. Lokodi Mátyás és Daroczi Balázs meg 4 illteve 5-ik helyen jöttek a balkán bajnokság szintén junior korosztályban.Ugyanott Kiss Levente 9-ik helyen fejezte be a versenyt. A junior lányoknál Balkán és Országos bajnok Ungvári Kinga , második Fülöp Katalin.

Részletes eredmények itt: http://crossduathlon.ro/results.html

Az amatör kategoriában Szabo Hanna 1 lett a korosztályában akárcsak a nöi párosunk is (Radu Gloria és Pici Monika) , 2-ik helyen végzett Siso Katalin es Ciulei Liviu, 3-ik helyen Horváth Árpád és a Master Ski Theater vegyes váltó ( Gáspárik Attila és Benö Kinga) , Klosz Viktor 4-ik, Stelian Hota 6-ik, Master Ski Junior férfi páros ( Sido Nátán és Zöldi Botond ) 4-ik helyen végeztek.

final3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr967475268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása