Nagyon kellemes idöt fogtunk az szombaton megrendezett éjszakai turán :csillagos éj, -4 fok ,ropogó hó és több mind 40 résztvevö akiknek csak a fele volt klub tag. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
   A hétvégén siző hosszuhétvégét szervez a Klub indulás pénteken jan.27 délután ,szombat meg  vasárnap sizés , érkezés vasárnap délután. Helyszin Maroshéviz - nagyon joállapotban van a sipálya, a szállás le van foglalva a Casa Daya-ban 
   A kirándulás ára üzemanyag költség és sibérlet nélkül kb.100-120 ron /fö , a sibérlet Toplitan 40 a felnötteknek  és 30 a gyerekeknek .Megkérem minnél hamarabb válaszolni , lehet jönni családostól de lehet küldeni csak a gyerekeket is.
    A február 11 -ei siversenyünkre limitáltuk a beiratkozást, ennek megfelelöen megkérem minden klubtagot aki versenyezni akar idejébe küldje át az adatait , név , CNP .Akinek szállás is kell a siverseny alkalmával( mi este verseny után ott alszunk Hévizen ) szintén idejében szoljon hogy tudjunk foglalni elegendö szállást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr243739919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása