2012-ben is helyet kapott a Tri-aluta triathlon verseny, amely egyben a triatlonosok Román Kupájának is számit, valamint a Bioeel Trtiathlon Grand Prix V.- futama  volt és ebben az évben Rétyen rendeztek meg. Klubbunk ezúttal is sikeresen vett részt: a legjobban Kovács Árpád-Géza szerepelt, ugyanis arany érmet szerzett, Ciulei Daniel és Jakab-Benke Hajnalka pedig ezüst érmet. Jeleskedett Hegedüs Krisztina is, aki a podium III. fokára állt fel. Kiss Levente és Ungvári Kinga VI.-ok lettek és a távot ügyesen teljesitette Gáspárik Attila és Klosz Péter is. A férfi staféta: Ciulei Daniel, Kiss Attila, és Ciulei Liviu a III. helyen fejezték be a versenyt. 

    A Bioeel Grand Prix összetett versenyében Hegedüs Krisztina, Jakab-Benke Hajnalka és Ungvári Kinga az első helyen vannak.

  Fotok itt

418475_270666279715668_1219204523_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr954720999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása