Vasárnap március 29-én néha zuhogó máaskor csak csepegö de folyanatos esöben zajlott le a Román DUatlon Országos Bajnokság Bukarestben. A Master Ski&BIke elöször zár évek uta egy a triatlon szövetség által rendezett országos bajnokságot ugy hogy csak az amatör kategoriában sikerül országos bajnoki cimet szerezni.

  Az ifiknél Kovacs Szabolcs harmadik, Lokodi Mátyás pedig a negyedik helyen végzet. A frissen igazolt, spanyolországban élö Budai Robert Zsolt ugyan megszorongatta a többszörös országos bajnok Ciprian Balanescut ( amire már rég nem volt példa) de a hajrában már nem tudta tartani vele a lépést igy a dobogó második helyére szorult.Sajnos a lányoknál csak a serdülö korosztályban voltunk érdekelve ahol Vadadi Tekla ás Radu Gloria a 4 illetve az 5-ik helyen végeztek: Az amatöröknél Sido Katalinak sikerült nyernie a 40-44 éves kategoriában valamint Bondor Salomé a 25-29 éveseknél a harmadik helyen végzett, Hota Stelian a 11-ik lett a korcsoprtjában. A marosvásárhelyi Maier András szintén korcsoportos országos bajnok lett a 35-39 éveseknél valamint Mircea Robert másodiknak zárt a 40-44 éves kategoriában.

Részletes eredmények itt

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr87326722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása