Részletes eredmények 

Kezdök (1km futás - 4 km sifutás - 1 km futás)

  1. Kiss Levente - Master Ski&Bike
  2. Lucian Logigan
  3. Sorin Botos
  4. Gasparik Marton - Master Ski&Bike
  5. Boldi Dan - Maros Bike
  6. Dambean Ovidiu
  7. Kiss Attila - Master Ski&Bike
  8. Szilagyi Sandor
  9. Stupariu Tudor
  10. Crisan Dan

Lányok (1km futás - 4 km sifutás - 1 km futás)

  1. Gyurka Zsuzsa
  2. Marc Maria
  3. Ungvari Kinga - Master Ski&Bike

Gyerekek (0,5 km futás - 2 km sifutás - 0,5 km futás)

  • fiuk 1. Predescu Tudor
  • lanyok 1. Catana Carina

+55 év (1km futás - 4 km sifutás - 1 km futás)

  1. Adorján György

Haladok (2km futás - 6 km sifutás - 2 km futás)

  1. Mircea Robert
  2. Mircea Otto
  3. Marc Daniel
  4. Albert Carbonell
  5. Dambean Paul
  6. Varadi Liviu Dan
  7. Costea Adrian
  8. Miron Elisei
  9. Catana David
  10. Logigan Lucian
  11. Haja Liviu
  12. Andreica Nicolae
  13. Hudusan Dan

...és egy cikk a vasarhely.ro-bol ollozva

"Vasárnap, 2013. január 27. | Miska Brigi
 

Duatlon – hóban és ködben

Ha tél van és szombat reggel, akkor irány a friss levegő! A Master Ski &Bike Klub és a Robike Klub téli duatlont szervezett Duathlon Winter Challenge címmel az Elie Carafoli Sportrepülőtéren. A bátor, tettre kész, télisportkedvelők nem törődve a köddel és a -10 fokos hideggel, átadták magukat a téli duatlon által kínált örömöknek.

    A résztvevők koruknak és tudásuknak megfelelően, különböző kategóriákba neveztek be. A kezdő kategóriában több mint 15 versenyző indult: fiúk, lányok, idősek és gyerekek egyaránt. Nekik 1 km szaladás – 4 km sífutás – 1 km szaladás volt a sorrend. A képzeletbeli pisztolydördülés után kezdetét vette a verseny: szaladással kezdtek, majd az 1 km-es táv megtétele után a sportbarátok ledobták futócipőjüket és felcsatolták síléceiket. A kicsik, a nagyokat megszégyenítő kitartással és ügyességgel mentek végig az erre a célra kialakított pályán. Az idősebbek pedig úgy mozogtak, mintha 20 évesek lennének, tartani tudták a lépést a középmezőnnyel.  

   A kezdő kategória első helyezettje Kiss Levente lett, a második Logigan Lucian, a harmadik pedig Sorin Boitos.      A lányoknál Gyurka Zsuzsa ért elsőként célba, a második helyen Marc Maria, a harmadikon pedig Ungvári Kinga végzett.

   Ám a verseny fénypontja csak ezután következett. A haladó kategória résztvevői is starthoz álltak, nekik már nehezebb dolguk volt, hiszen 2 km szaladás – 6 km sífutás – 2 km szaladás volt a sorrend. A startnál egyszerre számoltak vissza 10-től, majd nekilódultak a szaladásnak. Miután sikeresen teljesítették a 6 km-es távot is, következhetett az újabb 2 km-es  levezető szaladás. Elsőként Mircea Gustav Robert ért be a célba, majd őt követte Mircea Ottó és Marc Daniel.

  A haladó kategóriában staféta is volt, egy futó és egy sífutó alkottak csapatokat. Ugyanazt a távot kellett teljesíteniük, mint az egyéni versenyzőknek. Tihan Cristian és Csergedi István végeztek az első helyen, a dobogó második fokára Ferenczi Zalán és Nyárádi László állhatott, a harmadik pedig Gáspárik Attila és Benedek Botond lett.A versenyek után a nyertesek átvehették okleveleiket, érmeiket és kupájukat. A fázókra is gondoltak a szervezők, és forró teával lepték meg őket.

  A szervezők eredményesnek könyvelték el a versenyt, hiszen a hideg ellenére több mint harmincan álltak startvonalhoz, hogy próbára tegyék magukat és népszerűsítették a Marosvásárhelyen és környékén még viszonylag ismeretlen téli duatlont."

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr795047701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása