Február 9-én klubunk által megrendezet si és snowboard versenyen összesen 152-en vettek részt , ebböl  133 sizö és 19 hodeszkás. A Master Ski&Bike sportoloi a kemény mezöny ellenére is jol szerepeltek a nöknél Zayzon Zsuzsi és Ungvári Kinga bronz éremet szerztek a korcsoportjukban. A férfiaknál Baroti Zsolt ( 4 hely) , Kentelki Márton ( 5 hely) és Sido Gáspár ( 4 hely) teljesitménye volt kiválo . A versenyt a gyergyoi sizök uralták a nöknél Elekes Krisztina 23,79- es idövel , a férfiaknál Kersztes Zsolt 17,00 -val végeztek az összetett rangsorban.Snowboardba a nöknél Rubl Eva , a felnött férfiaknál Pall Botond az ifiknél meg Baciu Sebastian gyözedelmeskedett.

Megköszönjük a segitséget a Maros megyei Hegyimentö szolgálatnak, a Magyarország Csikszeredai Fökonzulátusának, a Maros megyei Sport és Ifijusági igazgatoságának valamint Baroti Zsolt,Selyem Csaba, Muntean Andrei,Kelemen Sandor,Dodo Gábor,Klosz Endre,Baroti Beáta,Zsigmond Barna,Ungvári Kinga,Zayzon Kolos,Györfi Árpád sportbarátoknak akik  a verseny lebonyolitásában vették ki részüket

    A Master Ski&Bike sportolok  erdeményei

msbc.jpg

 Részletes eredmények itt http://konzulkupa.blog.hu/ ,

Fotok Kádár Zolitol itt

jo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr675073460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása