Több klubtagunk is dagasztotta a sarat a március 30-ai Szász Albert Emlékversenyen , közülük a legjobban Lokodi Mátyás szerepelt : 5-ik hely a 3000 méteres távon . További eredményeink 

 6000 méter

  1. Szasz Attila 45:28  12 hely
  2. Kiss Dénes 1:03:25    31 hely
  3. Gáspárik Attila 1:08:07    36 hely
  4. Albert Attila 1:10:09    38 hely
  5. Lörincz András 1:11:35    39 hely 

részletes eredmények a http://mszaszalbert.blog.hu/  oldalon

szasz_albert.JPG

"Master Ski&Bike sportklub, a Maros Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság szervezésében, március 30-án, a Somostetőn került sor a IX. Szász Albert emlékversenyre. A nagyszerű sportember emléke előtti tisztelgés mellett a verseny célja a tömegsportok, az egészséges életmód, valamit a fair play szellemiségének a népszerűsítése volt. Ezzel a versennyel fel kívánták hívni a marosvásárhelyiek (de nem csak) figyelmét az ülő életmód okozta betegségek veszélyeire: a tüdő-, szív- és érrendszeri betegségekre, a túlsúlyos gyerekek helyzetére, a kevés iskolai tornaórára, a természetben töltött szabadidő gyönyöreire és nem utolsó sorban a Somostető szépségére."

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr265194250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása