Május 18-19-én Régenben gyültek össze a profi kerékpársport legjobbjai. Szombaton került sor az egyéni idöfutamra és a Régen - Szováta - Régen mezönyverseny  futamra. A mezönyversenyen a moldáv Tanovitkhi Nicolae (Tusnad Cycling Team) gyözött, a Master Ski&Bike versenyzöi Csicsaky Tamás 10-ik, Kapas Antal Levente meg 24-ik lett. Az idöfutamot a szintén moldáv Sergiu Ciona (Tusnad Cycling Team) nyerte Csicsaky Tamás 20-ik illetve Kapás Antal Levente 27-iként érkezett a célba.Vasárnap rendezték a kritérium versenyt ahol Csicsaky 17-ik , Kapás Antal 25-iknek futott be. Ezen a szakaszon is Tusnadi Cycling Team illetve moldáv gyözelem született, Braico Alexander érekeztt elsönek.

 Összetettben a szerb Ivan Stevic (Tusnad Cycling Team) gyözött Csicsaky Tamás 15-ik , Kapás Antal Levente 25-ik. A szintén marosvásárhelyi Sipos Zoltán (Tusnad Cycling Team) 9- ik, Terebesi István (Dinamo Mazicon) 10-ik lett a rangsorban.

csics.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr785310727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása