Január 22-én került a Román Triatlon Szövetség rendezésében került sor az elsö téli triatlon országosbajnokságra, ahol a versenyzök 3 km futásban, 6 km kerékpározásban és 6 km sifutásban kellett összemérjék az erejüket. A Cheile Gradistei biatlon pályán megtartott versenyen a férfi mezönyben Danial Marianak sikerül elsönek befejezni a versenyt 53 pers 24 másodperces idövel, öt Koncz Sasa (Harghita Triathlon Klub) és Balan Marcel (CSM Kolozsvár) követte. A nöi országos bajnok a szintén Harghita Triathlon Klubnak versenyzö Koncz Monika lett, öt a nagybányai Hecico Ana és a tusnádi Toma Albert Zsuzsana követe. Az ifiknél a maroshévizi Ilian Ababaie gyözedelmeskedett, második Kiss Levente (Master Ski&Bike Marosvásárhely) , a harmadik Tamirjean Robert (Harghita Triathlon Klub) lett. A serdülö korosztály országos bajnoki cime vásárhelyre került Zöldi Botond (Master Ski&Bike), második a kolozsvári Ciobanu Andrei , a lányoknál a temesvári szinekben versenyzö Vulliet Justine gyözött a vásárhelyi Molnár Anna elött.

  Jol szerpeltek a vásárhelyi amatörök is Bodnár Salomé  (Master Ski&Bike), Szép Zoltán és Mircea Robert Gusztáv másodikok lettek a korosztályukban.

 Részletes eredmények itt

11008534_856896164376236_3084595639348992797_n.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr517224147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása