Aki esetleg tamogatni tudna a Kerekpar Majalis rendezvenyt az jelentkezen , egy kis penz meg elkellene ,egyebkent lesz gulyas fozes - ingyenes minden reszvevonek es klub tagnak - sor sator meg minden.A jo ido meg van beszelve .Megjelentunk az ujsagban is be is ollozom ide a cikket a Vasarhelyi Hirlapbol:

 

KepKerékpáros majálist szervez a Somostetőn az év elején megalakult marosvásárhelyi Master Ski&Bike Klub. Az április 26-ai rendezvény célja összekovácsolni a város kerékpár-rajongóit.

A biciklis majális során összesen 12 kategóriában szerveznek hegyikerékpár-versenyt. A lányok és a fiúk a 6–8 éveseknek, a 9–11, a 12–14 és a 15–18 éveseknek fenntartott csoportokban mérhetik össze erejüket, míg a felnőttek a 35 év alatti és a 36 év feletti kategóriában versenyezhetnek a Somostető–Németkalap–Cinege-tető közötti 10 kilométeres, kijelölt útvonalon. Iratkozni április 26-án reggel 9 órától lehet a helyszínen, 11 órakor lesz a start, míg 16 órától a Sportcsarnok elől indul a már hagyományossá vált Critical Mass-felvonulás. A szervezők kérik a résztvevőket, hogy a biztonság érdekében használjanak sisakot.

A Master Ski&Bike Klub az év elején jött létre, első rendezvényüket márciusban szer­­vezték: síversenyt tartottak gyerekeknek. Tagságuk 20 felett van, és egyre többen jelentkeznek. Szombatonként 10 órától a Somostetőn gyerekeknek tartanak hegyikerékpár-edzéseket.
G. B.

  

 

   

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr451071282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása