Április 17-én Szovátán a már hagyományossá vált Tavaszi Futóverseny keretében kerül sor a VI. Szász Albert emlékversenyre. A nagyszerű sportember emléke előtti tisztelgés mellett e verseny célja a tömegsportok, az egészséges életmód, valamit a Fair Play szellemiség népszerűsítése. A szervezok fel akarjak hívni a lakosság figyelmét (de nem csak) az ülő életmód okozta betegségek veszélyeire: tüdő, szív és érrendszeri betegségekre, a túlsúlyos gyerekek helyzetére, a kevés iskolai tornaórára, valamint a természetben töltött szabadidő gyönyöreire, és nem utolsó sorban a Szováta nyújtotta kikapcsolódási lehetőségekre.

A mintegy 4 km-es távra női és férfi kategóriákban korosztályok szerint lehet benevezni.

A benevezés díjtalan, és azokat is várjak, akik úgy érzik, hogy nem tudnák leszaladni ezt távot, hisz lelkes szurkolókra is szükség van.

Benevezni a helyszínen, április 17-én, szombaton reggel 9 órától lehet, a start 11 órakor lesz.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr101917400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása