Hatalmas sikert hozott klubunknak az elsö forduloja a Bioeel Traithlon Grand Prix-nek. A Vama Vechen tartott Fara Asfalt versenyen Albert Gaspar megnyerte a hosszu távot ,( 1 km uszás , 10 km szaladás , 37 km terepkerékpározás )  a töbszörös román országos bajnok Ciprian Balanescu elött . A klubunk begyüjtött még egy második és egy harmadik helyett is - Klosz Péter és Horváth Árpád révén - rövid táv 40- 49 év kategoriában ( 500m uszás, 5 km szaladás, 37 km terepe kerékpározás) .

  Klununkat képviselö Szász Attila 4 lett a hosszú táv 30-39 év kategotiában , Albert Attila meg 7-ik a 40-49 évesek között.

 Jol szerepletek a többi Vásárhelyi triatlonosok is ,  Molnár Endre elsö a rövid táv 30-39 év kategoriában ,egyben abszolut rövid táv gyöztes , Begidzsán László 6-ik lett ugyanabban a kategoriában. Dodo Gabor meg 5-nek futott be a hosszú táv 30-39 évesek között.

 Részletes eredmények itt

 Fotok itt

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr972982282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása