Legyen Ön is Mikulás - jótékonysági adománygyűjtés a HIFA Park részére! Ha szeretne fogyatékkal élő embertársain segíteni, jótékonykodni, most megteheti!

Jó tudni, hogy ez nem futóverseny, tehát aki segíteni szeretne, szélsebesen szaladva, kocogva, de akár kényelmesen sétálva is körbejárhatja majd a Főteret. Nem hirdetünk győztest, ehelyett az a célja a rendezvénynek, hogy lehetőséget biztosítson mindenkinek nyilvánosan demonstrálni: fontosnak tartja, hogy szolidaritást vállaljon fogyatékkal élő embertárs

aival, és pénzadományával hozzá kíván járulni céljaik megvalósításához. Javasoljuk, hogy a felajánlások értéke legalább 10 lej legyen, de természetesen ennél jelentősebb összeggel is támogathatják majd a HIFA Park megépítését.

A Mikulás-futáson a részvétel regisztrációhoz kötött. A részvevők a Színház téren felállított standnál jelentkezhetnek, itt vehetik át a Mikulás-sapkát is.

A rajt december 2-án, vasárnap délután 1 órakor lesz. Regisztráció a helyszínen 12.30-tól.

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr954931186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása