A Master Ski&Bike triathlon versenyt szervezett a hétvégén Köröskisjenőn, melynek a Kings Land Club adott helszint. Sikeresen zajlott le az első alkalommal megrendezett esemény, melyen körülbelül hetven versenyző indult, ami egyuttal a Bioeel Triathlon Grand Prix második futama volt.

Versenyzőink közül kiemelkedően teljesitett Albert Gáspár, aki open-ben II. helyet nyert, nem sokkal lemaradva Ciprian Bălănescu-tól, valamint Gáspárik Márton, aki nemcsak kategóriáját nyerte meg, hanem az open-ben is jól szerepelt. Kiss Levente és Lokodi Mátyás az ifik közt a II. és III. helyet foglalták el, a junior lányoknál pedig Ungvári Kinga aranyat, Fülöp Kata ezüst érmet szerzett. Hegedüs Krisztina megnyerte kategóriáját, ezek mellett Kiss Attila, Albert Attila, Gáspárik Attila, Horváth Árpád, és Klosz Viktor is sikeresen teljesitették a távot.

Két forduló után négy vásárhelyi sportoló is a korosztályában elsö a rangsorban: Gáspárik Márton, Ungvári Kinga, Hegedüs Krisztina, Szikszai Bruno.

Reméljük jövőre is megrendezésre kerül a Kings Land triatlon és mégtöbb versenyző fog rajthoz állni.

Eredmények itt

Fényképek itt

SAT29KingsKandbyNB-235.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr375387504

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.07.26. 13:53:49

Budapest Cruise Silverline - silverlinebudapestrivercruise

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása