Augusztus 4-én a Háromszék Triatlonnal lejárt az idéni offroad triatlon körverseny – a Bioeel Triathlon Grand Prix . Több klubtagunk is rajthoz állt a versenyen, közülük többen is érdekeltek voltak a körverseny rangsorában is.

A sprint távon Lokodi Mátyás gyözött a serdülö korosztályban Kiss Levente és Ciulei Dani elött, az ifiknél pedig Daroczi Balázs harmadik lett. Ugyanitt a lányaoknál Ungvári Kinga lett az elsö. Sprint távon versenyzett a klubunktol Ciulei Liviu és Klosz Péter akik harmadik illetve negyedik helyen végeztek a 4í-49 éveseknél.

A hosszu távon Fülöp Kata elsö lett az ifi lányoknál, Hegedüs krisztina meg második a 40-49  éveseknél.Horváth Árpád negyediknek jött a 40-49 férfi korosztályban. Jakab Benke Hajnalka simán nyerte a nöi versenyt.

Ezekkel az eredményekkel  az idén három klubtársunknak sikerült  megnyernie a korosztályát a körversenyben: Lokodi Mátyás, Ungvári Kinga valamint Hegedüs Krisztina, másodiknak végzett Kiss Levente, Albert Gáspár, Fülöp Kata és Jakab Benke Hajnalka , harmadiknak Gáspárik Márton és Nyulas Orsolya.

A körverseny gyöztesei

Fiuk

13-15 év :Lokodi Mátyás

16-19 év: Bogdan Badoiu

20-29 év: Albert Gáspár

30-39 év: Sorin Boriceanu

40-49 év:Szikszai Bruno

+50 év: Nichifrescu Marius

Lányok

16-19 év: Ungvári Kinga

20-29 év: Bako Annamária

30-39 év: Török Daniela

+40  év: Hegedüs Krisztina

Részletes eredmények a www.maxvelo.ro  és www.triathlongrandprix.ro weboldalon

1.1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr615461078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása