Több mind kétszázan vettek részt a bukarestben megrendezett Román Triatlonos Gálán , a neves meghivottak mellett mind Ivan Pazaichin, Alex Ciocan jelen volt a triatlon szövetség vezetö testülete, a Román Triatlon válogatott, a romániai triatlon klubok vezetöi és nagyon sok amatör sportoló.

 Két Master Ski&Bike-os sportolo is év legjobb triatlonos cimet kapott a  Román Triatlonos Gálán: Jakab Benke Hajnalka -háromszoros országos és egyszeres balkán bajnok a legjobb nöi triatlonos sportoló elismerést mig Gáspárik Márton Pál - kétszeres országos bajnok a legjobb fiatal sportoló  dijat vehette át. Ciprian Balanescu a temesvári Ride Competition sportoloja lett az év legjobb férfi sportoloja.Dijazták még a legtöbb Ironman verseny résztvevöjét Marius Rus aki most készül a 22-ik versenyére.

 Bemutatták a jövö évi versenynaptárt. Jövöre két nemzetközi versnyre is számithatunk : Europai Kupa futam Mamaian és Balkán Dutalon Bajnokság Brassoban, valamint új formátumot kapott a két Román Körverseny az offroad meg a klaszikus triatlon Grand Prix is .

  Fotok itt

hajni.JPG

marton.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr925643396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása