Nagyvárad melletti Köröskisjenön a klubunk szervezésében került sor a Román Cross Triatlon országos bajnokság máasodik fordulojára junius 28-án. A férfi mezönyt a magyarországi versenyzök uralták - Váraljai Vázsony és Mester Bálin révén. A legjobb hazai versenyzö a hramadik helyen befuto Alex Ghica volt aki a vásárhelyi Master Ski&Bike-ot erösiti. Öt követe a sepsiszentgyörgyi Madaras Dániel és az alig 15 éves Kiss Levente (Master Ski&Bike) remek teljesitményel a harmadik legjobb román versenyzöként ért célba.

 A nöi podiumot teljes mértékben a csikszeredai Hargita Triatlon Klub versenyzöi foglalták le : Toma Albert Zsuzsa,  Szakacs Maria és Kotér Adél sorrendben. Az ifiknél Madaras Dániel és Mátéfi Takács Tamara gyözedelmeskedett.

 Részletes eredmények itt http://www.kingslandtriathlon.ro/

 Fotok itt

 Master Ski&Bike eredményei : Kiss Levente es Gasparik Marton második illetve harmadik az ifiknél, Takacs Tamata és Fülöp Kata elsö és második az ifi lányoknál , Horváth Árpád második a 4ö-44 áveseknél. Klosz Viktor harmadik a 45-49 éveseknél, Ciulei Liviu elsö az 50-54 éveseknél valamint Sido Katalin elsö a 40-44 lányoknál.

 A gyerekek is remekletek Sido Nátén elsö , Vlad Daniel elsö a serdülöknél, Radu Gloria második a serdülö lányoknál.

10294419_320319471463659_5115368730593891298_n.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://masterskibikeclub.blog.hu/api/trackback/id/tr146472315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása